21 септември 2009

Хоби ?

Публикувано от Trichocephalus Икона, 27 януари 2009 - 14:49
Напоследък усещам как се вманиачавам на тема майсторене на разни неща от дърво, ПДЧ и всякакви други подобни с които подобрявам дома.Всъщност, като се замисля -не знам дали го подобрявам, или накрая трябва да идва една фадрома и да изрива всичко, което съм натворил вътре....
Нещата започнаха със монтажа на съдомиялната.За да я вградя - трябваше да изкормя цялата кухня, махайки плот, шкафове, пералня, а след това да направя всичко отново, с нови плоскости от които излязоха шкафове, вратички,удължаване на плот, конзоли.... Плоскостите ги купувах от Mr.Bricollage на 18 лв. кв.метър, с окантяването.Пантички, дръжки на вратички, дюбели, винтове и т.н. - също от там. В този магазин вече като вляза и всички ми викат "здрасти".
Публикувано изображение ==>Публикувано изображение
Набрал скорост, реших да си направя рафтове, бюро и въобще -удобства около компютъра, който по разбираеми причини се намира в антрето.Използвайки отново плоскости от ПДЧ , различни изрезки и др подобни нещица, но този път без да купувам абсолютно нищо - използвах само остатъци - сътворих следното :
Публикувано изображение Публикувано изображение
А вчера и днес разфасовах една стара секция от холна библиотека, намалих размерите (възползвайки се от услугите на един ръчен циркукуляр, прободен трион, дрелка и един 5 килограмов чук ) , а след това сглобих от така получения материал нещо съвсем различно, но вместващо се така, където трябва :
Публикувано изображение ==>Публикувано изображение ==>Публикувано изображение

Общо взето - на мен си ми харесва.
Пък.

Няма коментари:

Публикуване на коментар