tag:blogger.com,1999:blog-5767793566044786838.post8958559931782465669..comments2022-09-11T11:27:07.110+03:00Comments on Trichocephalus-Магарешки паноптикум: Как да изберем сирене "Камамбер"trichocephalushttp://www.blogger.com/profile/17603750129696805348noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-5767793566044786838.post-21163343455876735022009-12-02T16:06:01.852+02:002009-12-02T16:06:01.852+02:00Камамберът ми е едно от любимите сирена! САМО ЧЕ.....Камамберът ми е едно от любимите сирена! САМО ЧЕ... ми е още по-любим с бутилка червено вино (по възможност Saint Emilion)!<br /><br />Искам също да допълня, че при избирането на камамбер човек може да се ориентира по датите на производство и годност, но най-сигурно е да отвори кутията и да понатисне питата с пръст, след което да подуши с нос... Защото степента на зрялост зависи най-вече от САНДОhttps://www.blogger.com/profile/10778670140436991222noreply@blogger.com