21 септември 2009

Принципи

Публикувано от Trichocephalus Икона, 22 юни 2009 - 21:03

Пуснато от thewhisperal, Днес, 15:421. Принцип на менталността - "Ментата, казват, вървяла с мастика. Ма аз не обичам мастика. И мента също."

2. Принцип на съответствието - "Каквото е вътре, това е и вън. Впоследствие. Нищо, че понякога не помня да съм го ял."

3. Принцип на вибрацията - "Нищо не е в покой след петото голямо; всичко се движи; всичко вибрира; всичко се върти, мамка му!"

4. Принцип на противоположностите - "Всичко е двойствено - обикновено пак след петото голямо. Най е гадно, ако двойственото е вратата, дето трябва да минеш през нея."

5. Принцип на ритъма - "Всичко тече навътре и навън - навътре, обаче, винаги някакси е по-гот; всяко нещо има своите приливи и отливи (сещам се веднага за аферата Драйфус); люлеенето на махалото присъства във всяка крачка; ритъмът на залюляването надясно е ритъмът на залюляването наляво и е добре, ако няма много коли наоколо; ритъмът се уравновесява по някое време след 10 сутринта. Но може и по-късно, ако много сме смесили.”

6. Принцип на причината и следствието - “Всяко Напиване има своя Махмурлук; всеки Махмурлук има свое Напиване; всяко нещо се случва в съответсвие със Закона: ако е добре главата, значи е било кофти пиенето; ако е кофти главата, значи е било добре пиенето; Случайност не е нищо друго, освен името на Алкохола, който не е познат; съществуват много нива на причиняване на главоболие, но нищо не се изплъзва от Закона на Всеобщия махмурлук.”

Няма коментари:

Публикуване на коментар