21 септември 2009

Цитат от пост.Авторски права -платени

Публикувано от Trichocephalus Икона, 12 септември 2008 - 22:06
Евалла на изповедите. Българката родена след 1982г е генетично и психически увредено нищожество, свлачище с маниакално поведение, разрушителни импулси и садо-мазохистични наклонности. Въобще не и дреме за целулита, а как може повече да начеше катерицата от клон на клон. С думи прости - пълно гюбре (тор - за родените извън село). Вместо рози, серенади и прочие торове, тя без свян разказва, как улеснява непознатия й вагинопоклонник и какъв кеф е да лекува кариес с сперма. По-скоро бих се тревожил за някой умствено изсотанал тюлен на южния полюс, отколкото за родната оскубетина, която е доказано тъпа, като подметка на галош с мерзка идея да си намери спонсор, чийто портфейл е по-дебел от мазния му корем. Той изобщо не е нужно да е мачо, защото и без това рогата на елен лопатар му се полагат по default.
Неоснователно е да обвиняваме изцяло еманципацията, системата, преходът, субкултурата или социализма за това че българката е фригидка (море от такива) и боклук. Едно време яките селянки (праотците на социалистическите развалини) са раждали по Х-на брой деца и успоредно с това са копали на нивата без да са били еманци-патки, а от друга страна това е спомагало за поддържането на спортната им фигура. Днешните паткотрошачки са плод на работнически квартали (там узряват по-рано от Африка), което обяснява подобни стереотипи. Все пак там малките бъдещи проститутки са научени да въртат гюбеци много преди да им се разбере какво искат от живота и понеже си остават простакеси - без чар и стил по неволя сядат на меки, работнически и окосмени пишки!
Това им внушава, че като са пуснали на мърляв бачкатор, той трябва да им е задължен, че си губят времето с такъв чук, а всъщност не заслужават нищо повече въпреки, че цял живот ще напинят за вниманието на някое "лошо" момче с голф тройка с пернишка регистрация, вместо да целуват ръка на добрия работник, който се натиска да сподели заплатата си с подобни курнелии.
За хората търсещи смисъла на живота - има кози - истината е отзад, за хората пишещи поезия - застреляйте се с водно пистолетче.

Това са извадки от "Книгата на живота" с автор Profruit, която е защитена от авторското право.

Няма коментари:

Публикуване на коментар