21 септември 2009

Идиоти в събота през нощта.

Публикувано от Trichocephalus Икона, 02 август 2009 - 06:24
Как пък не се кротнаха идиотите тази вечер.

Може ли да ми докарат пострадали от три катастрофи и два побоя едновременно ?
11 пострадали общо.
Наредил съм ги в момента като във военна-полева болница в коридора по кушетките.Четири момчета на по 15 години се качили в колата на бащата на едното, отишли на дискотека , а на връщане пробвали дали колата ще може да се движи нагоре с колелата.Интересно как са се обърнали, при положение, че е било на прав участък ? Мълчат. Две глави и една подбедрица за шев.Едно счупено бедро - то ще ходи в отртопедията.
Другата катастрофа - двама пича от русенско карат към София, шофьорът заспива и обръща буса в шанеца. Повече охлузени и уплашени отколкото наранени. Шофьорът гледа като суек из дупка. Цялата стока разпиляна из полето, разпряваха от бърза помощ, дето са били на местопроизшествието. Тук само охлузвания.Нищо интересно.
тримата от побои - двама циганина от никополско - хванали ги да крадат и ги били .Отделно - един българин от Дъбник - той пък се ежил в кръчмата и един циганин го пребил от бой. Пиян, разбира се. Дойдох да изпуша една цигара, че ми писнаха хвалбите му как щял да се върне и да пребие целия свят. Само с едната глава се позабавлявах да я шия.Пияният явно господ го пази.
Мда.
Идиоти колко искате в събота срещу неделя през нощта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар