21 септември 2009

Снежно

Публикувано от Trichocephalus Икона, 22 февруари 2009 - 10:39
Толкова сняг не беше падал от години в Плевен. Както миналата седмица беряхме кокиченца и се готвехме за пролетта - ставаме в петък сутринта и се отзоваваме пред следната история :
Публикувано изображение


Публикувано изображение


Идеален просто сняг - мокър, лепкав - с две движения правиш топка.Потъркаляш я в снега - и ето ти по-голяма топка. на няколко места в нет-а чета хората как се интересуват от въпросите за сътворението.Как бил сътворен човекът - от бог ли, или не, двуполов ли е бил или не.. Тия работи са много сложни за магарешката ми тиква, но пък мога да ви кажа, че знам със сигурност как е бил сътворен Човекът - една сутрин Бог и неговата дъщеря излязоха от божественото си Обиталище, събраха с Божествените си Ръце Материал и сътвориха Човека.По Свой образ и подобие го Сътвориха и с "блу меджик моп" Го дариха :

Публикувано изображение
Публикувано изображение


Во Истина Ви казам, Чада мои.Вервайте ми.
Туй нещо, което е на снимката е панорама от парка. Над дърветата свети не лампа 100 свещи, ами нашето приятелче - слънцето. Ако имах техниката, описвана в твоя блог, със сигурност можеше да се получи хубава снимка - пейзаж.
Публикувано изображение


След Сътворението дойде ред на шейната и една дълга разходка по улиците и в парка.

Публикувано изображение
Публикувано изображение


Честно казано, накрая, като се прибрахме в къщи, из дрехите си имахме почти толкова сняг, колко и навън. За това може да съдите по реакцията на нашата мама, която като видя снега по килима в коридора издаде такива звуци , пред които команчите би трябвало дъбоко да се замислят и да преосмислят бойните си викове.
Публикувано изображение


Туй жените са странно нещо.

Няма коментари:

Публикуване на коментар