22 октомври 2009

Какво е важно да знаете при избора Ви на мъж

Колата е като жената - ако не я надзираваш редовно и постоянно - започва да ти върти номера.

emmi написа на 22 октомври 2009 - 13:10 :
Гадното е, че за мъжете и първа употреба да са - пак няма гаранция хахахаха


Смей се ти, ама когато си купуваш нещо ново - винаги си имаш гаранционна подръжка за определен период от време ( зависи от производителя) - на някои мъже гаранционния срок е година, на други -месец, на трети само 5 дни.
Всичко зависи от теб -да си избереш подходяща марка и модел в зависимост от личните си предпочитания, възможностите за поддръжка, и най-вече дали е изгодна лизинговата сехма, или предпочиташ да платиш цялата сума в брой.
Винаги имайте предвид, че производителите никога, ама никога не дават гаранция "до живот".Ако в офертата имате таква клауза, това означава, че производителят няма предвид живта на вашия нов мъж, ами обикновено- своя, а много често - Вашия.
От какво друго трябва да се ръководите при избора си ?
Освен от гореизброените неща, много важно е да огледате материалите, от които е направен вашият бъдещ любимец - употребата на есетсвени материали, не означа задължително луксозно изпълнение и други екстри.Най-често той просто си е дърво, и то обикновенно не там, където ви се иска.Друго важно качество е разходът , който се измерва в литри / 100 . Този разход е важен, а в знаменателят показателят не е "километри", ами минути....Нееее, не си мислете, че това е продължителността на сексуалният акт, който би могъл да поддържа - просто колко литра алкохол може да погълне за 100 минути. За разлика от колите, тук е важно числителят да е малък.
Какво трябва да знаете за подръжката ?
Важното е да ги храниш редовно ( и то с препоръчаната от производителя храна - не си прави експерименти с гориво, което не е минавало тестовете), да им подменяш семеринките( ако се разтекат и започната да кихат, кашлят, подсмурчат или пърдят) , преди лятото (задължително) и зимата ( препоръчително) да ги стягаш профилкатично ( в противен случай започват да кривват от правия път - обикновенно ги дърпа на дясно, и има опасност да чукнат друга кола) , и от време на време -реглаж а настройките, защото от употребата се зацентроват и в студа не палят от раз ( преоръчва се и при малко употребявани мъже , защото при тях по принцип генераторът не зарежда изцяло прав ток , и на осцилоскопа линията е напревилна синусоида, която се изправя при вида, на друга собственичка.
Сервиз.
Обикновенно сервизът по default носи името на "При маминка" , но ти не разчитай много-много за поддръжката там, защото на сервизните работници им е писнало от твоя мъж ( обикновенно са го поддържали дълго време) , а в противния случай, ако решат, че повредите се дължат на неправилна употеба и неспазване на сервизните предписания от твоя страна) - могат набързо да го спазарят на друга купувачка без да те питат.

Общо взето, при добра експлоатация и поддържка от твоя страна един новозакупен мъж може да се държи прилично в течение на години, и рядко да се налага основен ремонт или смяна :baby:

Няма коментари:

Публикуване на коментар